Post by unnesadenut on Feb 16, 2022 9:25:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeni novčići ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Super igra
Ovo su najbolje igre kuhanja za djevojčice, tako da imate vlastitu kuhinju u kojoj vaš mjerač vremena počinje probijati svoj put kroz brzo dodirivanje i posluživati igre kuhanja upravljanja vremenom.
Cooking max apocation previše je nevjerojatna primjena. Ova je aplikacija korisna za odabir naše omiljene hrane. Sviđa mi se jako.
Cooking Max: Kuchenne Cafe Zręcznościowe fmqy
Sve je bilo dobro do razine 77 gdje je stalo
dak la ni lepas ažuriranje igre nihh awat lambat sangat nak masuk igra sampai 10minit x msuk² igra lagi..dok loading tu ja..kalau tau update jdi mcm tu x update pon xpa..
pa avantura
Najbolje iskustvo do sada je lako igrati i pruža vam dobro okruženje za učenje.
Stvarno loša igra
svaki put kad igram je zaglavljenokkk što je krivoggg
Cooking max je tako zanimljiva igra. To je tako najbolja igra u cijeloj igri. Stvarno je jako zanimljiva igra....
Dictators : No Peace Simulator wbc
Ova igra je moja omiljena igra, ali ova igra se ne jede preuzimanje obrasca 1 mjesec ne želim deinstalirati igru, učinite nešto brže
Susah sikit yg 13 tu
Stvarno dobro
Najgora aplikacija koju sam vidio u životu.. Po mom mišljenju ova aplikacija je najgora aplikacija. Loša aplikacija
Ova igra je bila nevjerojatna, ali se zaustavlja na razini 36, kaže preuzimanje. Pokušavam preuzeti cijelu, reci i dalje ništa, toliko je iritantna. Mislim da biste je trebali popraviti ili je izbrisati
Igre kuhanja su tako dosadne, ali ova igra mi je pokazala da nisam u pravu jer ima tako dobru ideju i vrlo dobru grafiku koja me privlači da igram igru !!! Bravo programeri i tim !!! Dobar posao.
Nemojte instalirati ovu aplikaciju.... Ovo je vrlo glupa aplikacija.. Ova aplikacija objesi moj telefon.. Preporučio sam da ne preuzimam ovu aplikaciju..
Nevjerojatna igra kuhanja s nevjerojatnom funkcionalnošću. Vrlo jednostavna grafika s tako dobrim karakteristikama. Svi gradski recepti dostupni su za djevojčice.
Imao sam najgore vrijeme u ovoj aplikaciji, to je zaista toliko loša aplikacija da nisam očekivao takvu uslugu od nje
Lijepa igra 😇 Osjećam se jako sretno i opuštam se igrati ovu igru.
Sretno
Cooking max igra je najbolja igra kuhanja. Jako volim ovu igru. Ova igra sadrži vrhunsku grafiku, kontrole i zvukove. Obožavam ovu aplikaciju. Zaista cijenim razvojnog programera ove aplikacije za ovu divnu aplikaciju.
Ova igra želi još 4 korisnika, pokušat ću iznova i iznova, ali moja razina nije potpuna zašto
Usred igranja. I idući dan idem igrati i sve moje razine su zaključane. Pokušao sam poslati chat i ne radi. Izuzetno frustrirajuće.(Dodajte odgovoru) Već sam vam poslao e-poštu i još uvijek nisam ništa čuo od vas i moja igra još uvijek ne otključava moje razine.
Sjajno je samo mrziti dio kada morate preuzeti
Ovo je najgora igra koju sam ikad igrao .. jer ova igra je sve razine za varanje .. igrači ne instaliraju ovu igru .. ne uživajte .. igra koja je usmjerena na novac😠😠😠
Do sada uživam u igri
Ova igra je vrlo dosadna jer je sve ovo jako dosadna reklama pa nemojte instalirati igru
Nevjerojatna igra kuhanja u gradu s tako dobrom i nevjerojatnom funkcionalnošću. Vrlo jednostavan za igranje i instalaciju. Vrlo fina grafika i korisničko sučelje.
Igra je vrlo zanimljiva. Uživao sam do sada. Molimo Vas da razmotrite ažuriranje podataka.
Dobra igra
Pojavljuje se skočni prozor nakon svake usluge počevši od razine 2, što usporava igru i najviše je neugodno. Molimo popravite. Deinstaliranje!
Nije dobra aplikacija i dat ću ovoj aplikaciji ocjenu 1 zvjezdicu
Najgora igra koju sam ikada vidio.
Igra je jako lijepa
Zaustavilo se na prvoj razini 😡😡😡 Poslije je uspjelo
Stalno se smrzava i kvari
Za sada je lijepo igrati igru, vidjet ćemo kako idemo dalje....
Ovo je najbolja igra kuhanja do sada! Mogu igrati bez traženja novca svakih pet minuta. Meni je to zabavno i opuštajuće. Hvala Google Play!!
Cooking max je nevjerojatna igra. To je tako nevjerojatna igra na cijeloj play store....
Kupio sam Summer Rewards. Nije bilo aktivirano. 😳 Izgubio sam novac!!
sjajna igra